Andra hållet

Kan juh börja med att säga att det inte alls vart som planerat. Hade inte fått några pengar ännu pga av att försäkringskassan svammlar, som vanligt. MAAH!
Nåja, Emil ringde och väckte mig så satt och surra med han ett bra tag. Sen käka gröt till frukost/lunch lr vad man ska kalla det. Sen bara myst på med Myran och kollat klart en film.
Efter det funderar jag på att fara och träna så jag har gjort bort det. Blir inge styrke idag med tanke på att jag har så jävla ont i mina bröst muskler så jag kan knappt lyfta handen och röka en cigg haha. Men kondition hade jag då tänkt plåga mig själv lite :)


Förövrigt händer det nog inte allt för mkt för mig just nu. Finns inte alls så mkt att göra i detta pissiga jävla äckel väder. Längtar tills min karl ska sluta jobbet så man kanske får kramas lite. Sen har jag inte någonting alls planerat. Tar livet som det kommer och får väl se vad som händer och sker :)


Nu ska jag göra någonting iaf, vad det blir är en annan femma haha :) Ha de!


Kommentarer
City

Hejsan!

Jag är en av Sveriges nästnästnäst största bloggare. Jag har en liten frågestund http://gatc.blogg.se/2009/november/fragestund.html#comment . Har du lust att medverka?



Kram

2009-11-25 @ 13:31:43
URL: http://gatc.blogg.se/
carro

skoja inte! helt sjukt ju.

2009-11-26 @ 13:57:56
URL: http://caarroekholm.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0