ÄNTLIGEN!!!

Tjalle!
Vaknade av att Molly skällde 7 imorse och ville ut. Jag ville inte upp ur sängen då kan jag säga! men men, man måste juh. Begav mig dock genast tbx till sängs när jag kom in :P Där låg baby och var lika go som han varit hela natten. Har har hållt om mig precis hela natten. Har sovit som en liten prinsessa. Tack baby!

Efter ett par timmar steg i dock upp och käka frulle och sånt. Sen blev det en runda på stan och gjorde lite ärenden. Då ringde lillebror och sa att min hår hade kommit. ÄNTLIGEN! Så efter ett par timmar begav jag mig till Kalix. Så nu sitter jag hemma i Ryssland och färgar mitt hår + löshåret. Åååh, ska bli så spännande. Köpte en ny färg jag aldrig haft förut. Sen bra ut än så länge iaf. Blir spännande att se när det är klart! ;)

Tänkte först åka tbx till Boden idag, sen tänkte jag stanna över natten. Nu saknar jag redan Mattias och har seriösa planer på att bege mig till Boden igen haha. Nåja, ska iaf och gratta Marion först. Sen får man väl se vad som händer och sker :) Nu ska jag skölja ur färgen ur löshåret och se resultatet. Spännande!

Over and out
Puss&Peace


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0