Hänger i byxorna på grabbarna, redan!

Idag har jag och Mollan vaknat före faan pga att dom har hållt på att borra som galningar i någon lägenhet brevid. Det är inte grannarna som  borrar dock utan någon firma så det är bara gilla läget. Tycker mest synd om Molly som fick vakna upp i panik av oljudet!

Sen har vi iaf piggnat till under dagen och hunnit med lunch med Simon och Sandra (på oregano såklart!). Sen glott sig less i affärerna. Mitt störta fynd idag var en bamse lära-gå vagn på coop för 199:-
Den har vi givetvis skruvat ihop här hemma, men hitills har den inte använts så flitigt ;)
Har även gjort debuten på öppna förskolan så Molly fick träffa lite andra bebisar. Så fort hon fick syn på alla andra barnen så sken hon upp som en sol. Hon hittade ganska snabbt en killkompis i samma ålder att leka med. Lite senare visade det sig att de verkligen var i samma ålder då de är född på samma dag! :) Det var ju lite häftigt! Dom var så söta och försökte byta tuttar med varandra. Sen skulle Molly promt hänga honom i byoxrna, haha. Men men, det skall väl börjar i tid ;)
Näe, öppna förskolan ska vi defenitivt besöka igen, alla var jätte trevliga och framförallt så trivdes Molly som fisken i vattnet :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0