Idag var det luisas tur

Det var grönt och sommarfräscht! :)

Naglar

Idag var det Anns tur att få nya naglar :) i love purple!

Helgen

Helgen har tillbringats i Kalix för att kunna umgås med Emil så mkt som möjligt. Min bästa vän som levt i en resväska i ett års tid och bara rest runt i Asien. Kul för honom men skit tråkigt för mig :p snart bär det av för honom igen, denna gång flyttar han till Holland och ska plugga i minst 1,5 år. Maah! Alla mina vänner flyttar ju :( nåja. Har iaf haft en bra helg med många skratt! Nu är det återigen måndag och jag har två veckor kvar att jobba, sen blir jag arbetslös igen, suck. Nåja, jag ska ge mig faan på att få något jobb, det är ett som är säkert! Är så less på att vara sjuk och hoppas det går över. Lämnade en massa prover hos läkaren förra veckan men har inte fått provsvar än. På onsdag har jag fått en tid för rönkten av bihålorna så då kanske dom hittar någonting där? Nåja, nu ska jag ta en kaffekopp och kanske klämma en bulle. Efter att Molly har sovit så ska vi till doktorn för att ta allergitest då hon börjat visat tecken på allergi mot mammas katt :( hoppas det inte är något, men tror tyvärr hon är allergisk. Skulle kunna hjälpa till att förklara varför hon är sjuk så ofta. Jaja kaffe var det!

Det värsta med att vara sjuk

Det är ju så fruktansvärt orkeslös man blir. Att inte orka busa med Molly och vara allmänt en jäkla tråk mamma :( men samtidigt ska man vara glad att man i det stora hela är frisk, det finns dom som alltid är sjuk och aldrig orkar med ett vanligt dags tempo. Jag älskar iaf dig min lilla skatt, mer än allting och det kommer jag alltid göra! Carpe diem <3

Oj oj oj!

Och det här är en av tusen anledningar till varför jag skall gifta mig med min Mattias en vacker dag! Tack älsklig <3

39 graders feber

Och sugen på pizza? Hur fasen går det ihop? Har inte fått i mig annat än en liten halv smörgås sen middagen igår :/ ingenting annat känns som att jag vill stoppa i munnen. Annars brukar jag inte vilja ha någon slags "tung" mat överhuvudtaget när jag är sjuk. Förövrigt mår jag skit! Tack för att jag fick gnälla av mig ;)

Love - Love - Love

Bröllop i kukkola

Nu är bröllopet över och det var jätte fint! Tusen tack för att vi fick medverka på er dag arvo och Eva, all lycka till er! Stugan i kukkola var inte av det bästa laget, långt ifrån nöjd. Nåja, det förstörde inte dagen ändå, lågt ifrån :) dom var så fina så!

Min mattias

Den här snyggingen ska jag gifta mig med en vacker dag!

Stress/brunett/inför bröllopet

Ja så kan man väl med 3 ord sammanfatta denna dag. Klänningen jag beställde var jag så trög att jag provade först igår kväll. Tror ni den satt bra? Svar nej! Tur i oturen sprang jag idag in på hm och hittade en superfin blå klänning och köpte guldsmycken till. Sen köpte jag, Emelie Nilsson, ett par högklackade skor. Jepp, återstår att se hur många brutna ben jag har på söndag ;) Sen har jag även trillat i färghinken med skallen och är numera brunhårig till Mattias stora lycka, han tycker inte alls jag ska vas ljushårig. Dock är jag som jag blev och älskar att leka med mitt hår och framförallt att förändra det. Tur att jag själv bestämmer ;) Just nu ligger Mattias en bit i från mig och snarkar i "vår" stuga i Hedenäset. Molly sover hos mormor ihelgen då vi ska iväg på bröllop imorgon som sagt. Svängde förbi Kalix på vägen hit och köpte en cykel åt henne. Måttligt nöjd blev hon ;) älskade underbara dotter <3 Näe nu måste jag sova sp jag orkar upp imorgon och hinner med allt jag tänkt. Sov gott mina kära vänner!

Torsdag och vädret är grått

Idag är det lugnt och skönt på jobbet, kommer nästan bara jämna strömmar med samtal, skönt! Raka motsatsen från igår kan man säga. 880 samtal på 2 personer under dagen igår. Kan säga att vi hade fullt upp! Efter jobbet åkte jag till Ida och tog bort min fransar, (ska vara utan ett tag iaf), sen snörde jag i mig en burgare och plockade sedan upp Ann för att åka till Lule på bilbingo. Även fast vi inte vann så mkt som en krona så hade vi jätte trevligt och hann med en massa skratt i den otroligt sköna sommar luften! Sedan hann jag även förbi Rebecca och surra med henne en sväng, så när jag väl kom hem var jag helt slut. Skönt att krypa ner i sängen men hemskt jobbigt över hur tomt och ensamt det var. (Mattias och Molly åkte till Hedenäset igår). Näe nu ska jag sätta mig och jäsa och invänta samtal, sprang till oregano på lunchen och smällde i mig en matsi ;) mums! Men jäklar så mätt jag blev!

Solen skiner alltid (när jag jobbar)

Varför kan det inte vara sol på helgerna för? Jag vill också kunna bli brun och känna mig sommar fräsch! Ajja, får väl satsa på det tills nästa år igen :)

Happy Happy life

Jag njuter av solen strålar som även jag fått smaka på idag. Visserligen efter jobbet när den inte var lika stark, men ändå. Kockade ihop spagetti och köttfärssås och bjöd Rebecca på middag och efter middagen vart det surr och mys på balkongen i den underbara solen. (okej en skvätt vin vart det också). Har ett lyckorus i kroppen som fortfarande sitter i. Jag mår så bra just nu och är så tillfreds i min vardag. Vi har massor av bollar i luften och för egons skull gör det mig inte ett dugg stressad, tvärtom. Har så mkt att se fram emot bara i år :) Passar på att försöka stanna upp ibland och bara njuta för man lever bara en gång. Tror min själ vaknat upp av denna sol som faktiskt visat sig lite mer sista tiden ;) haha! Näe nu måste jag sova. Godnatt mina vänner. Älskar min lilla familj mer än allt, ni är mitt allt <3

Marknads helgen 2012

Då var den ännu en gång över. Den blir mindre och mindre för varje år men trots det hör det lite som en tradition att åka dit. Särskilt sen jag träffat Mattias som har sina föräldrar där i närheten. Vi har alltså vart på Övertorneå marknaden. Var ut igår och hade det trevligt, och för ovanlighetens skull var det jag som var kung i baren. Jaja, synden straffade sig idag. Och jag som aldrig blir bakis (det fick jag minsann äta upp!). Imorrn är det ny vecka och det vill ska "back to business". Trivs på jobbet men längtar efter min bebis hela dagarna <3 nåja, bara ett par veckor kvar och sen får vi se vad som händer och sker. Nu måste jag iaf försöka sova, bredvid min karl som snarkar sådär vansinnigt mkt nu för tiden?!? Önskar jag hade lika lätt som han att somna. Bara lägga sig på kudden och däcka haha! Btw, har haft en underbar avslutning på kvällen med min fina Rebecca. Jag är så glad att jag fått henne som vän för såna som henne växer inte på träd <3 Med det avslutar jag detta inlägg för idag. Godnatt Sverige!

Mitt alldeles egna guld

Min lilla men helt underbara familj. Älskar er förevigt <3

Lilla doktorn har blivit sjuk

Fick hämta hem min lilla tjej från dagis idag då dom ringde och sa att hon hade 39,2 i feber. Att hon aldrig kan få vara frisk! Tycker så jäkla synd om henne :/ Min lilla docka!
Har just tankat i henne välling (det enda som duger) och lite ipren, så nu hoppas vi det gör susen! :)  
 

Finally!

 
Den 21 Juni ska jag och Mattias på bröllop och jag har haft stora problem att hitta någon klänning att ha på mig. Hittade tillslut en klänning som föll mig helt i smaken, så nu är det på väg hem till mig ;) Yeeij!
Hittade fört en helt underbar klänning från Vila, men givetvi var den slutsåld, i hela Sverige! Dooh!
Nåja, jag är rätt nöjd med denna skönhet också. Återstår nu bara att se hur den ser ut på :P

(Bild lånad från google)

My new love

Lugn Mattias, du kommer före kameran ;) Tusen tack min älskade karl för kameran. Ännu en gång har han överraskar mig. Denna gång lurade han mig att vi skulle till expert för att köpa en kamerasladd till vår gamla digitalkamera eftersom våran är borta. Jaja tänkte jag. När vi väl är där inne säger han "förlåt, jag har inte riktigt varit ärligt, vi ska inte köpa en kamerasladd, du ska få en systemkamera". Jag stod nog mest och gapade innan jag kasta mig i famnen på honom. Ännu en gång, tusen tack hjärtat <3

Leos

Idag har vi packat in oss ännu en gång i bilen och farit till Leos, men denna gång var Mattias mor, bror och brorsdotter med. Lite senare joinade även Ann, Thomas och lille sötnosen elwin oss. Vi har busat på och lekt så vi alla är blöta i svett. En trött och nöjd dam har slocknat nu i bilen :) Är så kul att åka på Leos för Molly uppskattar det lika mkt varje gång! :) Btw var vi förbi expert innan leos och jag fick en present av Mattias, men det bloggar jag mer om senare ;)

Wiiiihoooow!

Nu skriver jag som så många andra, äntligen fungerar bloggappen! Nu lovar jag att börja blogga mkt igen! :) Bjuder på en bild från dagens utflykt till farmen. Blivande kärleksparet ;)

RSS 2.0