Ca 22 timmar kvar av 2011

Helt sjukt vad fort detta år har gått! Bl.a. Att man nu har en 1åring, helt galet! Känns som nyss hon låg i magen och levde rövare och nu springer hon runt som en galning, dock utanför magen ;) haha!
Har haft jävligt otur med min hälsa, som vanligt. Då syftar jag på allt helvete med endometriosen, men jag har sagt att 2012 ska bli mitt år. Har fler nyårs löften detta år (hatar egentligen nyårs löften)
Men ska verkligen göra mitt bästa. Bl.a. Detta med min vikt. Jag hatar hur stor jag blivit även fast jag nu fått lite förklaring på varför jag haft så lätt att gå upp i vikt. Dock har jag ju inte direkt bantat heller. Näe nu är det hög tid att ta tag i detta. Älskar att träna så förhoppningsvis kommer det finnas mer möjligheter till det nu när Molly ska börja på dagis. Kosten är det som är värst. Cola är min absolut största last och den kommer bli tung att lägga på hyllan :/ kommer för en gångs skull inte satsa på att gå ner i vikt på en gång som jag alltid annars har gjort. Näe, denna gång får det ske i sin takt, bara det går åt rätt håll och det vill säga neråt. Längtar efter att vara smal igen och faktiskt kunna tro på komplimangerna jag får av min pojkvän :)

Sen ska jag försöka lära mig att slappna av mer. Ta en dag i taget och bara leva och njuta. Tiden går för fort för att man ska sitta och grubbla, vilket jag är expert på!
Sen lite andra små saker :) får väl se hur det går med detta, men skam den som ger sig ;)

Nu måste jag sova. Blir en lång dag imorrn med mkt att fixa och dona med! Blir 3 rätters hemma hos oss med goda vänner. Blir nog riktigt trevligt :)

Go kissarna

Thaimat

Nyss klämt i mig vårrullar, ris, sallad och chilisås, MUMS!

Har vart på stan med småbröderna och inhandlat nyårs outfit till både mig och Molly :) sen köpte broder en fin skjorta så han kommer vara så fin imorrn :) sen tog vi även en fika i gallerian. Testade choklad latte och den var riktigt bra!

Just nu sitter jag och jäser maten och smider planer med bror. Blir nog bio ikväll :) trevlisch!

Utan mina hjärtan

Idag åkte jag med lillebror till Kalix medans Mattias och Molly åkte till Hedenäset för att vara hos Mattias föräldrar. Känns svin skumt att vara utan Molly kan jag säga :/ nåja, på lördag ses vi ju igen! :) en sak är iaf säker, jag ska ha fet sovmorgon imorrn och det ska bli helt underbart! :) har sovit som en kratta sista nätterna så det behövs verkligen lite fler sömn timmar på sovkontot :)

Nu ligger jag i lillebrors säng, kollar på tv och myser med kissen. Saknar mina älsklingar <3

Mammas sötfrö <3

Och lite mer till molly

(Glömde att jag köpte örhängen också). Och till Molly vart det 3 bodys, en dress, 2 pyjamasar, en klänning och en onepiece så nu har damen sammanlagt 4 olika onepiece. We love them ;)
Molly är så söt när man kommer hem med kläder till henne. Hon tjuter av lycka när hon får dom och goar dom och sen springer hon iväg med dom. En riktig girlie-girl ;) min söti <3

Lule tripp!

Idag packade jag och Sandra oss in i bilen för att shoppa loss i Luleå. Har ju fått presentkort på Gina av Sandra och Angelica i julklapp, sötisarna!
Vart inte direkt över imponerad av utbudet dock. Lyckades iaf få med mig lite grejer hem. Tre linnen, en tshirt, en bh, smink grejer och tandblekning.

Mask?

Jag förstår inte vart lilla Sandra sätter all sin mat? Jag menar nu har hon klämt en pizza, ett wienerbröd och sen en munk på det. Sen har hon dessutom två chipspåaar och dipp också....
Seriöst människa, vart sätter du maten?

Lite shopping till molly

Idag begav vi oss på stan, jag, Sandra och Molly. Sandra har fått agera personlig assistent när jag inte får puttra vagnen lr liknande haha. Har känt mig som en invalid. Iaf blev det en stickad kofta, en tröja, två par strumpor, ett par hängselbyxor, en glittrig stickad tröja och en pekbok :) hade kunnat köpa hur mkt som helst men ska till lule imorrn en sväng så får se om jag hittar något mer då :) Molly är då supernöjd med sina kläder och springer runt här och manekengar ;)

Här är några saker från shoppingen. Resten har Molly sprungit iväg med ;)

Vackraste i världen <3

Rastlös!

Nu har jag redan börjat bli less på att bara vara hemma. Mår ju bra men kan fortfarande inte lyfta lr vara igång allt för mkt då magen säger ifrån. Blir dock bättre för varje dag som går, vilket är underbart :)
Det svåraste är att ge faan i att lyfta Molly, fy fasen vad svårt det är!
Sugen på att träna också som en galning, får hoppas det sitter i när jag är läkt också haha ;)
Näe, nu ska jag nöta lite rederiet och dricka lite must medans mina små hjärtan sover sött!
Puss på er

Tusen tack <3

Återigen har det bevisats att jag har världens bästa familj och vänner! Är så tacksam att jag har er. Tusen tack för alla fina presenter :) jag älskar er!
God jul ännu en gång.

En anledning till att gifta sig

Med världens finaste Mattias. Efter snart tre år kan han fortfarande överraska en :) vaknade av att han lägger ett ljummet pepparkaks hjärta i min hand och säger "god jul hjärtat". MIN KARL HAR BAKAT, SJÄLV!
Att stiga upp till nybakt pepparkaks doft till en mjölig pojkvän och bebis och sedan hjälpas åt att baka resten. Han förstår nog inte själv hur uppskattat det är! En sån liten grej som denna som ändå är så stor. Detta kommer jag leva länge på!

God jul på er <3

Inspiration

Har en jäkla massa sånt just nu. En total lycka som sprider sig i kroppen. Varför? Jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men efter operationen känner jag mig...lätt?!? Som om någonting mörkt och deppigt tagits bort från mig. Ja jag förstår om ni tycker jag låter knäpp nu (jag tycker själv jag låter knäpp), men det är verkligen så det känns. 2012 SKA bli mitt år, så är det bara. Har många mål och planer och tänker inte ge mig fören det blir så. Än så länge tar vi dock en dag i taget och läker i lugnan ro, för även om det finns en massa planer och mål så har jag inte bråttom någonstans.

Nej, tänker bara stanna upp och njuta av julen som ännu en gång nått fram. Kanske inte den jul som var planerad från början. Kanske inte en jul lik någon annan. Men iaf en jul med min underbara älskade lilla familj som jag är så tacksam över att få ha!

Anledningen varför jag inte sover än är för att jag har en otrevlig skallebank som inte vill ge med sig. Nåja, jag måste iaf försöka sova nu.
Godnatt kära vänner och god jul på er!

Dan före doppar dagen

Finns inte så mkt att göra för mig om kvällarna annat än att ta det lugnt. Nå det är väl ändå det man gör så här kvällen innan jul :) försökte få Mattias att kolla film med mig men ikket, Bingolotto nappade han ironiskt nog på. Ironin är med tanke på att han var för trött för att se film. Han missade nog detta med uppesittar kväll haha ;)
Nåja, kommer antagligen inte vinna något med tanke på att jag aldrig vinner någonting, men kan vara kul att göra något tsm :)

Op, blev större än planerat

Nu ska jag försöka sammafatta operationen osv.

Kl 7 på tisdags morgonen befann jag mig på sunderbyn som panerat. Fick dock inte rulla in mot op fören efter kl 10. Väl inne på operationen var det dags för ryggmärgsbedövningen. Detta är dock inte en vanlig epidural som man får när man ska föda barn, nej. Skillnaden mellan dessa är att denna skall göra dig förlamad från midjan och ner ett par timmar framåt, dessutom är nålen större och trycks in mellan kotorna i ryggen. Den gjorde helt sinnessjukt jävla ont och jag började må illa som faan. Efter närmare 10 min var dom dock klar och jag fick äntligen sövas. Klockan var då närmare 11.

Vaknade upp av att jag hade så fuktansvärt ont i magen och jag kunde inte öppna ögonen för jag var så trött (plus att syrgasmasken låg över ögonen, som vanligt), jag grät och grät och dom frågade om jag hade ont. Öh, jaa! Jag fick morfin men det hjälpte ingenting. Efter att jag fortsätter gråta en halvtimme till frågar dom om jag fortfarande har ont, svar ja! Dom frågar om jag kan röra på benen vilket jag inte alls hade några problem med. Ojdå, ryggbedövningen funkade tydligen inte som den skulle. Då vart det jalla jalla och jag fick en jäkla massa morfin. Kring 13.45 börjar jag äntligen kunna slappna av och kände hur smärtan sakta men säkert började avta.

Kring 4 rullade dom mig tillbaka till rummet och sa att jag skulle ringa på dom så fort jag behövde smärtstillande. Fick dessutom klarar instruktioner om att inga omständigheter lämna sängen, inte ens dra mig upp lr försöka sätta mig upp. Somnade iaf och sov tills jag vaknade (återigen) av att jag grät av smärta. Ringde på klockan men ingen kom. Jag ringde och ringde, ingen kom. Börjde tillslut ropa så gott jag kunde. Ingen kom.
Lyckas fiska upp mobilen från sängbordet och ringer Mattias och ber honom ringa avdelningen på en gång. Sagt och gjort. Efter ett tag kommer dom in och ger mig smärtstillande och kan även konstatera att ringklockan inte fungerar. NÄHÄE!?!?!
Fick iaf en ny, fungerande!
Kan ju sammanfatta tisdagen som ett enda långt helvete!

Onsdagen så fick jag träffa läkaren och veta hur operationen hade gått. Det hade blivit mer invecklat än planerat då man insåg att min vänstra äggstock hade vuxit fast i cystan, plus min vänstra äggledare, så allt var ihopvuxet till en enda stor klump som var omöjlig att rädda. Dessutom blödde jag från den högra äggledaren och hade någon blödning där så även den högra äggledaren var tvungen att tas bort. Så nu har jag endast höger äggstok och livmodern kvar. Men nu vet jag iaf att vill jag ha fler barn så blir det IVF på en gång då jag aldrig kommer lyckas få barn spontant.
Visst känns det jävligt tråkigt att det blev som det blev, men nu vet jag iaf. Jag har fortfarande chansen att få ett till barn, vilket jag vill. Inte nu, men inom ett par år. Och jag hoppas verkligen cystorna har minskat och jag får behålla min ensamma stackars lilla äggstock som är kvar i min kaosartade mage.
Bara hålla tummarna och ta en dag i taget. Är mest skönt att "allting är över" nu :)

Nu tänker jag bara koncentrera mig på att bli bättre så jag kan leka med min bebis här hemma. Hon tycker nog mamma är världens dummaste som inte lyfter upp henne när hon står nedanför mig och drar i mina byxor för att få komma upp i famnen. Svider som fan då hon tittar på en med sina hundögon och jag inte kan göra någonting!
Som sagt, tur att det inte är förevigt!
Nu måste jag gå och lägga mig, är helt slut i huvvet, igen.
Godnatt Sverige!

Btw, kan vara mkt stavfel men jag orkar inte rätta till. Sitter med ny datorn och är inte alls van vid tangenbordet än så det får ni ha överseende med ;)

Min fina Mattias

Säger att han har fått mer förståelse för mig som mamma nu. Notera att det har gått 2 dagar sen min op och jag ska vara sjukskriven i 4 veckor haha!
Älskling, det här fixar du galant! <3

Äntligen hemma <3

Mådde så pass på idag så fick åka hem. Så jävla underbart! Har fått i mig ett mini mål från Max (helt sjukt gott), duschat så jag inte stinker sjukhus mer, begravt mig i min onepiece och nu ligger jag i sängen, vår säng!!! Har fått pussa på världens finaste Molly och min Mattias.
Har till och med hunnit ligga och mysa med Molly i sängen och kollat lite på hennes nya film "Molly mus" som var en hit :)
Nu ska jag vila lite, som sagt känner man att kroppen tagit en hel del stryk vilket kanske inte är så konstigt. Ska blogga om operationen sen när jag orkar, tänkte skriva från datorn så går det lättare. Har mkt att skriva.
Nu Dexter och en powernap :)

Förgående inlägg

Skrevs kl 01 inatt och inte nyss. Det vart nå vaising :)

Maaat

Sover små snuttar för att sedan vakna pigg i 10-15 min, sen dö trött igen. Sköterskan var nyss in och tejpade om min droppslang som hade börjat läka.
Har börjat bli ganska hungrig nu också. Kanske inte så konstigt när jag senast åt var vid 18.30 i måndags.
Börja tänka på Mattias snack om Max mat.....

Saknar min familj, massor <3

Jag lever

Mår som ett jävla arsle, men jag lever som sagt. Måste sova nu, är helt slut! Får skriva mer imorrn om hur allting gått.
Godnatt

Jahapp

Ligger på mitt rum och kollar på tv. Dom har tagit prover och satt fast en nål i armen så det är klart till droppet ska sättas in. Köerna inför operation är lång så som det ser ut nu blir det inte operation fören vid lunch.
Så jäkla mkt att fördriva tiden med finns inte direkt och mitt sällskap halvsover i en stol bredvid mig, haha!
Misstänker att det kan bli något svammel inlägg i brist på annat ;)

På väg till Sunderbyn nu

Än så länge går det bra och inte allt för mkt nervositet har hunnit ta över min kropp, Näe, är mest trött än så länge. Har inte sovit så där jätte mkt, men det lilla jag har sovit så har jag faktiskt sovit gott :)
Det jag gruvar mig mest för är faktiskt ryggmärgsbedövningen, sen får vi ju se hur ont jag har när jag vaknar. Men, den smällen tar vi då!

Saknar redan Molly, som faan! Men hon har det bra där hemma där hon ligger och snarkar i sin säng och får leka med mormor så fort hon vaknar.
Tusen tack mamma för barnvakten, guld värt <3

Min familj <3

Obehagliga fjärilar i magen

Då var vi framme vid dagen jag så länge gruvat mig för, lr nästan. Imorrn kl 7.00 ska jag befinna mig på Sunderbyn och det är dags för operationen. Ni får ursäkta att det vart mkt prat om denna operation, men det är det mest som tagit upp mina tankar sista tiden. Jag är svin nervös, mest för att jag aldrigt gjort så stor operation tidigare så jag vet inte vad jag har att vänta mig. Givetvis vet jag att det är folk som gör jävulskt mkt större operationer med större risker varenda dag. Men just nu kan jag bara se det ur mitt perspektiv, med mina ögon, och jag gruvar mig verkligen.

Ont vet jag att jag kommer ha, men det är nog ingenting mot hur ont det kommer göra i mitt mammahjärta att inte kunna vara med Molly som jag vart tidigare. Nåja, det är långt ifrån föralltid och jag hoppas tiden kommer gå fort så det bara är över.

Tusen tack för allt pepp! Ska uppdatera så fort jag orkar. Nu duscha, sen försöka sova lite. Godnatt mina vänner!

Mamma är här

Och Molly vägrar sova för hon ska bara leka med sin käre mormor. När Molly somnat blir det film med mamma och Mattias för att lugna nerverna. Försöka iaf. Imorrn är det dags....

Rätt lik sin mor..

...inte så mkt sin far. Iaf inte på den här fronten ;) hahaha!

Kan inte sova

Jag ligger och tänker på tok för mkt. Gruvar mig inför tisdag. Att imorrn är sista dagen på ett bra tag då jag kommer kunna lyfta upp Molly och bara krama om henne precis när jag vill. Det är jobbigt.
Det positiva är att snart är det tisdag och operationen blir överstökad så jag slipper gruva mig och oroa mig för den.
Jag saknar min Mattias som är och jobbar dygn och som slutar först 9 imorrn bitti. Är sugen på att hämta hit Molly så jag får sova med världens mysigaste nalle då sängen känns så tom. Men Näe, så elak ska jag inte vara med henne.

Lillhjärtat smaka pizza av mamma och Sandra, det var smaskigt! <3

Gårdagen

Herrejävlagud säger jag bara, vilken kväll! Vart nog rockfylla för hela gänget men kul hade vi förde :) idag känns det dock som om man blivit överkörd av ett tåg, men det var det värt!
Ska ta och packa ner mollan i vagnen och ta en promenad, sen blir det myskväll med Sandra. Film och godis står på schemat :)

Btw, bilden i undre inlägget så ville jag bara skryta med att det är min fot som jag snört bakom huvvet. Vi diskuterade vem som var vigast, jag vann ;) hahaha!!

På väg hem

Sjukt kul kväll, mkt på kort tid. Tusen tack alla underbara människor för att ni förgyllde min tid ikväll, guld värt!
På tisdag sprättar vi buken, godnatt!

Pust!

Då har man rullat och gjort 110 köttbullar för att vara exakt (ja, jag har räknat), slagit in 10 julklappar, haft ansiktsmask, tonat håret så det matchar löshåret och smörjt in min blekfeta kropp med brun-utan-sol så man förhoppningsvis inte är genomskinlig imorrn! Det är väl ungefär vad jag pysslat med ett par timmar, är helt slut i kroppen och ser fram emot ett par timmars sömn.

På tal om bananer så tappar jag så sinnessjukt mkt hår så jag har snart inte kvar någonting på huvudet :/ det är sen jag började på klimakteriesprutorna som jag börjat tappa hår. Det är tydligen en biverkning...
Jag som endast tonar håret och klippte av hälften för att få det fint igen. Kul att det bara trillar lös då!
Ska fråga läkaren om det inte finns något jag kan få som gör att jag inte snart blir flintskallig!!

Näe, nu måste jag sova, godnatt Sverige!

Såhär ska inte en borstning se ut efter EN gång!!!!!

Glad bebis får antibiotika i 7dagar

När vi var i Kalix kröp Molly runt på golvet i mammas sovrum och då fick hon en rispa på ena knät. En kruka hade tidigare gått sönder och mamma hade dammsugit där. Dock var det nog en liten bit kvar som hon rev sig på. Iaf satte vi plåster på och tänkte inte mer på det. Molly reagerade ju inte ens när hon hade rivit sig.

Igår tyckte jag dock att såret såg lite läskigt ut och tvättade det lite till.
Idag "råkade" jag känna på hennes ben och det var kokhett! Klämde runt såret och där var det en stor klump under som var stenhård. Ringde Vc och fick komma dit på en gång. Som vi trodde visade det sug vara en inflammation runt såret så Molly måste ära antibiotika i 7 dagar :/
Första medicineringen kunde dock inte ha gått bättre :D tvivlar dock starkt på att alla dagar kommer gå så bra med tanke på att hon ska ha den 3 gånger per dag :S mammas Lill docka <3

Nu ska mamman i huset göra köttbullar sen ev pepparkakor med Mattias. Imorrn kommer Mattias föräldrar och vi ska äta julmat :)
Näe, måste sätta igång nu så det inte blir så jäkla sent. Cya!


Familia mea omnia mea <3

Underbara fredag!

Idag känns det mesta så mkt bättre, med allt. Molly vaknade först halv 9 imorse vilket vi inte alls är van vid. Efter att ha fått sovmorgon var mitt lilla troll världens gladaste bebis och har lekt och vart så snäll och go, vilket givetvis gör alla glada :)

Har vart på stan och shoppat lite välbehövliga grejer, inklusive alkohol till utgången imorrn ;)
Näe, nu ska jag mysa med världens finaste Molly <3

Torr i ögonen

Har ju begärt hem min sjukjournal så jag kan gå igenom och försöka bli klokare på mitt tillstånd. Dessutom ha lite mer koll på alla operationer som hänt osv, då läkarna alltid frågar ut mig (dumt nog!) Nu har jag iaf suttit och lusläst min journal i 3 timmar. Skrivit upp olika operationer och vad det har vart för operationer, även hur många gånger.

Efter dessa 3 timmar har jag kunnat konstatera att jag har opererats 7 gånger hitills, 4 tömmningar och 3 titthåls. Min operation på tisdag blir alltså min 8:e, men det är juh som sagt en buköppning (min största operation hitills). Har vart med om att cystor "smullit" i magen 2 gånger och fått åka in akut. (Ena gången var det akut operation, titthåls). Har även börjat blöda en annan gång efter operation och buken fylldes med blod, (fick då då påsar blod).  Jag har vart till 16 olika läkaren (och det endast på sunderbyn). Jag har en till sjukdom/syndom som heter PCO enligt min journal?!?!?! Dom sa i början av min "endo karriär" att dom misstänkte PCO, men sen har dom ALDRIG nämnt något mer om det. Så det känns juh jävligt roligt att få veta det genom att jag själv begärt hem sjukjournalen och själv fått läsa mig fram till det. Så jävla typiskt! Det måste jag iaf fråga ut läkarna om på tisdag. Känns ju inte roligt om jag har det och någon fastställt en diagnos på det utan att uderrätta mig om det. Gaah!

Nu är jag iaf torr i ögonen och trött som fåå! Ska tvätta bort sminken och krypa ner till sängs brevid min älskade Mattias. Btw, så börjar ÄNTLIGEN min underbara unge bli sig själv igen, håller tummar och tår på att alla dumma tänder slutat plåga henne. Nattningen gick dessutom jätte bra :D Näe, sova var det. Godnatt Sverige!

Gummistövlar?!?

Hur mkt jag än älskar regn så kan jag väl inte påstå att det är så jäkla trevligt att det nu har regnat 3 dagar i rad, i december, 9 DAGAR KVAR TILL JUL! Inte ok!
Ska gasa iväg till storheden senare och köpa lite julklappar :) kanske det blir gummistövlar på sig...gaah!
Nu lunch och chill i soffan medans skrållan sover :)

Piggelin såhär mitt i natten :/

Ja, jävligt lyckat att vara pigg nu, not! Ids inte slå igång någon film heller för då fastnar jag i den. Gaah!

Har förresten tagit bort mina naglar nu och jag är totalt handukappad! Skriver fel hela tiden och det är sjukt irriterande! Trodde jag skulle ha lättare att skriva utan dom på mobilen, men ikket :s trodde aldrig jag skulle bli en sån son inte klarar sig utan naglar. Jag hade fel...

Ni kanske undrar varför jag tog bort dom i såna fall? Jo det är för att när jag ska opereras så får jag inte ha någonting alls på naglarna, för att om jag skulle få syrebrist så blir naglarna blåa, vilket inte syns om man har någonting på dom som ni förstår.

Helvete vilken tid det tog att skriva detta inlägg!!! En sak är klar, så fort jag börjar repa mig efter operationen ska jag ha nya naglar, för detta går då fan inte!

R.i.p mina naglar och välkommen korvfingrar (har alltid tyckt jag haft smala fingrar tills ikväll!)

Mys med dottra <3

Idag har vi hållt oss borta från rusk vädret utanför lägenheten. Molly har fortfarande vart en arg och väldigt trött och grinig bebis större delen av dagen. På kvällen tog bi dock ett bad tsm, sen mojsa ner oss i varsin onepiece och har busat och lekt. Vid läggdags kom tårarna tbx igen. Efter väldigt mkt om och men fick hon ligga i vårt sovrum tills hon somnat, då bar jag över henne till sitt rum där hon så sött ligger och snarkar :)

Nu ligger jag i sovrummet med datorn och kollar film. Blev zookeeper som jag tänkt se ett par veckor nu :) Mattias är på julfest med jobbet så jag och Molly är ensamma hemma.
Men jag har det rätt mysigt här för mig själv ändå :) för att göra kvällen fulländad blir det nog lite glass med varma hallon ;)


Onepiece mys för hela slanten :)

EN GLAD NYHET, ÄNTLIGEN!!!

Mattias har fått byta från att jobba dygn lördag till söndag, utan jobbar nu istället söndag till måndag. Vilket betyder att jag kan gå ut på tjejkväll i luleå på lördag. Åååh så jävla roligt det ska bli :D Skönt att få ett sånt här litet extra guldkorn att längta till. Nu är bara problemet klädseln, är ju för tjock för allt jag äger haha! Nåja, får väl bli sopsäck i värsta fall. Kan ju blinga det hela med nå snygga smycken ;)

Vi får väl se

Hur natten blir. Lill stackarn måste ha jätte ont i munnen som hon tjorvat på idag. Kl 22.20 har hon somnat för natten, och det efter en hel del tårar. Annars somnar hon just efter 19, så hon har kämpat på väl. Stackarn var så otroligt ledsen så hon fick krypa ner mellan mig och Mattias så hon tillslut kunde somna <3
Nu sover hon dock i sitt egna rum då Mattias inte vågar ha henne mellan oss för han är som en propeller om natten. Ja, lr så skulle han knappt våga röra sig vilket skulle resultera i en väldigt trött pappa imorrn. Nåja, får hoppas att hon få sova utan alltför mkt ont :/

Och på tal om bananer så har jag nu beställt lite julklappar, så nu känns det lite bättre mitt i all kaos :) försöker iaf göra det bästa av situationen. Mer än så kan jag inte göra just nu.

Näe, bäst att slå igen ögonen ifall detta blir en lång natt. Godnatt gott folk.

"Hjälpa" pappa att träna ;)

Skam den som ger sig!

Som sagt, 3 glada bilder. Givetvis bjuder vi stolt på dom ;)
Tack pappa Mattias för att du spexade så vi iaf fick dessa 3 söta bilder!


Arg nisse

Förra året klädde vi Molly i tomtekläder och hoppades på att fånga någon söt bild, men ikket! Hon grät genom hela fotograferingen. I år försökte vi igen. Samma sak. Vi kan nog konstatera att hon inte gillar det här med att posera som tomte!?! Vi får nog hitta på något nytt till nästa år, Lucia, pepparkaksgubbe, träna, ja, lr nått.
Okej, 3 glada bilder efter lite svett och tårar fick vi faktiskt. Av 30 bilder. Haha!

Inte undra på

Att min lilla bebis vart på ett jävla humör ett par dagar/nätter nu. Kollade henne i munnen och fick se 5 TÄNDER på G!!!! Stackars bebis <3

Alltså!!!

Har väntat på svar från dagis i ett par veckor. Mattias har ringt och pratat med dom inklusive mejlat med dom utan att dom har kunnat ge något svar. Vi vill ha dagisplats i stan så det är gångavstånd men det har vi då inte fått. Istället har vi idag fått hem ett brav där vi blev erbjuden plats, i HAMPIS! Hell to the no! Är ca en halv mil härifrån. Jävla skit fan! Helt jävla seriöst, kan nån ge mig lite goda nyheter helst nyss?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är mkt just nu

Det känns som att jag inte hinner med allting som pågår just nu. Huvudet går på högvarv hela tiden. Drömmen skulle vara att åka bort och bara njuta av att "slippa" vardags livet ett tag. Men det finns ju inte direkt någon möjlighet till det just nu dock.
Nåja, det finns inget att göra åt det nu. Bara bita ihop :)
Imorrn blir det sovmorgon och det är något jag verkligen ser fram emot!
Godnatt Sverige!

Kan jag få goda nyheter istället?

Var till tandläkaren idag och gjorde den årliga kollen utav mina tänder och då kunde man konstatera att en av mina visdomständer växer helt skevt. Den växer horisontellt och trycker därför mina tänder framåt, vilken kommer göra jävligt ont om den inte tas bort. Givetvis ska dom gräva ut den. Jippie jävla skit!
Lite glada nyheter tack, som sagt.

Hittade en söt julkula

Lr vad man nu ska kalla den?!? Ni kan nog gissa vem jag gav den till ;)

1 år senare

Har äntligen beställt mig en onepiece. Det perfekta plagget att bära efter operationen tänkte jag med tanke på att dom lägger snitten precis på bikinilinjen som det så fint heter. Skönt då att slippa byxor som skaver mot såret.
Nu kommer jag iaf vara "snygg" här hemma efter operationen ;)
Hade lagt upp bild på den om jag kunnat. Blev iaf en blå med texten "onepiece" över hela dressen, i ett enda stort ord alltså. Texten är i vitt. Det blir nog bra :)
Godnatt Sverige!

Return to the dark side

Har blivit mörkhårig, igen. Helt ärligt ville jag överraska Mattias då han sagt att han tycker bäst om mig när jag är mörkhårig ;) han sa dock inte så mkt haha! Btw, är hemma i Boden igen :)

Bra bild, jag vet. Men den får duga.

Fler bilder

Mitt älskade lilla flickrum

Ligger just nu och bloggar från mitt lilla flickrum i ryssbält, hemma hos pappa alltså. Mamma mådde inte alls bra idag så vi packade väskorna och flydde fältet haha!
Har sett en skum film med pappi och mina älskade småbröder. Filmen var dock mkt skum..
Imorrn åker vi hem till Boden igen, vilken tid är ännu oklart, beror lite på väder och vind. Plus att pappa Mattias är ute och festar idag så han lär väl inte vara alltför sällskaplig imorrn ;)
På tal om fest så vill jag verkligen gå ut nästa helg, sista chansen på länge. Plus att det skulle kännas som lite plåster på såren då jag missar nyår. Dock är barnvakten ett problem, som vanligt. Ska dock försöka fixa det för jag vill verkligen gå ut, verkligen. Jävligt längesen det var en riktig brud fest!

Näe nu måste jag sova, hoppas grodan vill sova länge då det blev sen läggning ikväll. Dock brukar det vara tvärtom
:/
Godnatt.

Lilli provade sin pulka idag för första gången. Givetvis lekte vi i snön också :)

Förbannade skit

Ser just nu fram emot operationen då jag har sådär ont igen. Varför dundrar det på så helvetiskt om natten?!? Har sovit nog lite sista dagarna så behöver inte ännu en natt av smärta. Faan åh!

Tusen tack!

För alla värmande ord och kommentarer , guld värt ska ni veta <3
Gånger som dessa inser man hur underbara vänner man har.

Dagen har vart lugn. Var och köpte en pulka igår som jag tänkte skulle användas flitigt idag, men så blev det inte riktigt. Molly har vart grinig och verkat helt ur form hela dagen, plus att hon sov bara en liten sväng på dagen och det gjorde inte saken bättre. Nåja, får försöka dra en pulk sväng imorrn. Vill verkligen passa på att hitta på grejer med Molly medans jag kan stå på benen.
Smärtan efter operationen, visst gruvar jag mig för den, Dock gruvar jag mig mer för att jag kommer inte kunna finnas där för Molly på samma sätt. Leka med henne, lyfta upp henne och trösta henne när hon är ledsen, bada henne, vara ute och leka i snön, promenera osv osv, ja listan kan göras lång.
Nå hur som haver hoppas jag och ber att operationen går bra och att läknings tiden inte blir längre än beräknat. Svider nog i mammahjärtat som det är nu.

Nu ska jag dricka mitt tea och se på Dexter, sen krypa ner och sova bredvid min älskade ängel.

Och du Mattias mitt älskade hjärta, tusen tack för att du finns och stöttar mig. Utan dig hade jag blivit galen vid det här laget. Du gör mer än vad du kan anan genom att bara finnas vid min sida <3

Efter ett par timmar på Sunderbyn....

Lr ja förutom att det har snöat som fan och att det är mammas födelsedag. Grattis världens bästa mamma! <3

Men som sagt, annars har dagen vart bajs! Tillbringat ett par timmar på Sunderbyn och fått tråkiga besked. Efter en natt med smärta så blev jag less och åkte in idag. Efter undersökning visade det sig att jag har en 7cm cysta på vänster äggstock som sitter och trycker på allt där inne. Inte konstigt att jag har ont.
Iaf så blir det ingen punktion lr titthålsoperation denna gång , Näe, denna gång ska dom öppna upp buken och operera bort både cystan och vänster äggstock då den är så inflammerad. Det innebär 2 dygn minst, på sjukan efter operation. Sen sjukskrivning i 4 veckor efter det. Operationen sker 20 december, alltså åker jag tidigast hem den 22. Jävligt kul såhär lagom till jul....

Jag kommer inte kunna göra ett skit. Fel, jag får inte göra någonting efter operationen. Kommer inte kunna leka eller lyfta upp och krama Molly ens :'( julen blir nog knappt att fira då jag kommer ha ont och vara i dålig form och sköterskan sa att jag mest troligt kommer sova mesta tiden under första veckan då operationen sliter så på kroppen. Nyår lär ju inte vara mkt bättre....
Så jävla surt!

Sen efter att ha träffat läkare och sköterska var jag tvungen att träffa narkosläkaren, trots att jag vart sövd ett x antal gånger förut. Dock var det pga av att denna operation är ganska omfattande plus att hon ville berätta att dom vill ge mig ryggmärgsbedövning innan dom söver mig för annars kommer jag ha så jävla ont efter operationen. Dock var detta inte en vanlig bedövning utan denna sprutar dom in i någon vätska i ryggraden så jag blir bokstavligt talat förlamad från midjan och ner ett par timmar.

Jippie kajej!
Min jul är förstörd, och som jag har längtat. En jul med familjen, plus tomte till Molly, julklappar och för att inte glömma julmaten.
Nu vet jag inte ens om jag kommer bara uppe ur sängen annat än att gå på toa på jul. Detta är jag och min jävla tur.
Jävla skit!

Förbannat!

Inte faan hjälpte det att betala sig in i klimakteriet för att dämpa smärtan(bli av med) cyst helvetena! Får bara ondare för varje dag som går och jag är så jävla less!
Nåja, har tagit smärtstillande nu så får man väl se om det dämpar lite så jag iaf kan sova.
Varför kan jag inte bara få slippa cystorna?

<3

Kalix, idag lr imorrn?

Kan inte bestämma mig om jag och Molly åker idag lr imorrn. Saknar Mattias redan fast jag inte åkt än och han bara är på jobbet, haha!
Nåja, vi får se.

Över till nått helt annat. Mollys sövningar hat gått så bra, bara lägga henne i sin säng, pussa godnatt och smyga ut. Gråten har varat i Max 30 sekunder. Men två sista kvällarna har hon vaknat efter en timme och vägrat somna om. Igår tog vi upp henne eftersom vi misstänkte att hon hade ont någonstans. Vilket resulterade i en väldigt sen kväll för Lill grodan, men jag vågade inte hoppas på sovmorgon ändå för det händer aldrig. Men jodå, 8:45 har Lill grodan sovit till. Så jäkla skönt och välbehövligt! Särskilt då jag fastnade i Dexter inatt och var tvungen att se ett till avsnitt. Usch så hemskt avsnitt, och fy fan så jag grät! Huvvaligen :/

Näe nu ska jag äta något.
Älskar min familj mer än allt!!!

Woop Woop

Nu har mitt nya blingbling skal kommit ;) nästan lika bling som mina naglar, haha!

Tillsammans klarar vi allt <3

Lycka!

Lyckan när man tittar ut genom fönstret och ser att det snöar <3

Åh älskade gina!

Sitter och dreglar över en massa fina kläder på Gina och önskar jag vore rik. Ja och smal igen för den delen.
Ja smal och snygg, det vore något!

Mammas lilla picasso

Mammas lilla picasso

Yes!

Dockan somnade tillslut och har sovit non-stop till kl 7, så jäkla skönt. När hon började gråta för sjuttioelfte gången så tänkte jag tyst för mig själv "morfar,farmor lr gammo, ni kan väl snälla vaka över Molly inatt så hon känner sig trygg och kan sova gott". En kort stund efter det vart det tyst och har vart knäpptyst resterande av natten.
Det var lite läskigt...

Nu ska jag och mollan äta frukost. Glad regnig 2:a advent på er! (snö helvete kom nu, för detta är ej okej!)

Ja som sagt, sövningen gick bra...

Har en bebis som i snart en timme (efter att ha fått välling) gråter till och från. Har provat vänta ut det (ca 10min, sen höll mitt hjärta på att explodera). Har sjungit, killat ryggen, pillat i håret, hållt hand, hållt fot, suttit tyst brevid. Har provat allt och så länge jag sitter där funkar allt skit bra, i 30 sekunder efter jag slutat, sen har tårarna kommit igen.

Nu har jag dock som sagt smugit ut därifrån och än sålänge har det vart tyst *peppar,peppar*. Känner på mig att detta kommer bli en lång natt, och jag har slut på idéer :(

Vill bara ta in henne hit och krama om henne och låta henne sova med oss. Dock vet jag innerst inne att det är bland det dummaste jag kan göra i nuläget då tanken är att hon ska vänja sig att sova i sitt egna rum.
Det är väl bara bita ihop.

P.s det är tyst ännu *peppar,peppar*

Underbar sövning!

Kvällen startade bra iaf. En vanlig nattning brukar vara så att jag går och lägger mig med henne i vår säng, pluggar i tutten och bjuder på lite sång (inte vackert nånstans), men jag antar att det är min röst hon tycker om för hon blir lugn och brukar oftast somna inom en liten stund. Efter hon somnat lufter jag över henne till sin säng där hon sover resterande av natten.
Dock har jag ännu inte lyckats få henne att sluta äta på natten, och jag har provat det mesta. Vatten säger nästan alla att jag ska ge henne, men den funkar inte.

Nåja. Ikväll gick vi in i hennes rum, jag la ner henne i sin säng, gav henne sin välling flaska, släkte lampan och satte mig på stolen som jag ställt bredvid sängen. När hon ätit klart gav jag henne tutten och gick ut. Knäpptyst har det vart sen dess. Skönt!
Nu sitter jag och väntar på att hon ska ha sin flaska nr två, sen förhoppningsvis sova resterande av natten. Det är den flaskan jag vill ha bort så hon sover non-stop! Hur jag ska lyckas vet jag inte riktigt än, så har ni tips och råd får ni jätte gärna dela med er!

Kan ju erkänna att det känns väldigt tomt att inte ha hennes säng brevid våran och höra hennes små snarkningar... Älskade unge! <3

Första natten i eget rum

Lr hon har faktiskt fått sova i sitt rum en gång tidigare, men det är månader sen.
Iaf så sov hon jätte bra tills kl 23 då hon ville ha välling (som vanligt). Normalt så brukar hon sova resterande av natten, men inte denna natt. När, nog märkte lill damen att det var någonting som var nytt för hon har svammlat inatt, en hel del! Mellan 3 och 4 var hon klarvaken och omöjlig att få omsövd. Mellan 4 och 7 har hon legat och små gnällt till och från vilket resulterar i en väldigt trött mamma och en gnällig bebis.
Nåja. Det är bara bita ihop för förr lr senare är det dags för henne att sova i eget rum, och det är dags. Wish me luck!

Trött som en mört

Men det är bara att bita ihop. Funderar på att koka lite kaffe. Men först en (kanske lite sen) brak frukost så kanske man vaknar till liv sen. Äh, vi kallar det frunsch ;)

Idag står mkt på schemat, får se om vi hinner allt. Jag och mollan ska då på klappjakt, sen skulle jag behöva hinna städa här hemma. Sen starta med operation "styla om badrummet" haha!
Sen har jag en tanke på att baka lussekatter någonstans i bakhuvvet. Nåja, en sak i taget så ser vi ju vad det blir :)

Onepiece mys till julkalendern <3

Vardagslyx förtjänar alla!

Låt inte bilden lura dig,för det ser kanske inte så gott ut. Men i detta fall kan man säga att skenet bedrar ;)
Gammeldags vaniljglass med varma hallon. M-m-mmm!!!

Vårt nya barbord + stolar

Nu kan mollan inte längre sätta sig på datorn. Stackars bebis ;)
Riktigt fint vart det!

Röd och korthårig

Ja det röda bör ni väl inte ha missat, men kom på att ni inte sett bild på hur kort det är. Okej kanske inte världens bästa bild, men ni ser ju på ett ungefär iaf :)

Godmorgon

Bara för att jag inatt tyst och snällt bad till högre makter om att få sovmorgon så vaknade såklart Molly långt före tuppen, typiskt!
Tur att hon är söt ;) inte ens mitt värdelösa morgonhumör kan få mig arg på henne, och det är riktigt dåligt! Fråga bara stackars Mattias, haha!
När är det något som jag verkligen skulle vilja ha så är det ett bra och glatt morgonhumör. Så skönt att stiga upp som kviddelikvitt hur tidigt det än är :)

Nu mysa vidare med mig snygg bebis som sitter/ligger bredvid mig i soffan med sin macka och kollar på disney :)

Why?

Senaste tiden så har jag hamnat i en sån här spännande period att jag har sjukt svårt att sova, igen. Tänker på tok för mkt! Och på vad jag tänker? Ja det vet jag knappt själv. Det enda jag vet är att min hjärna går på högvarv, hela tiden, varje kväll.
Nåja, ska göra ett nytt försök att sova. Storheden imorrn!

RSS 2.0