Jag är hungrig

Om ni läst mina tidigare inlägg kanske ni förstår att jag är uttråkad!? Lr uttråkad och uttråkad, har roat mig själv genom att rota igenom min mejl och funnit dessa haha. Tycker dom är bra så jag tänkte att nånstans kanske nån annan har lika dålig humor som mig kan finna dessa bilder och påståenden som roliga.
Varför jag är uttråkad är följade, Mattias ligger och sover och är helt död efter att ha jobbat natt 4 dagar i rad. Och vi bor juh inte idrekt i en 5:a så jag får försöka tänkte på varenda liten rörelse jag gör så jag inte ska väcka honom. Bortsett från lite knapprande från tangentbordet, det får han leva med (sova med).
Men nu har det börjat kurra värre i min mage och den skriker mer lr mindre efter mat. Tanken på att vi har tacos kvar från igår gör inte min hunger mindre. Näe kanske man ska vara så jävlig och chansa på att han sover igenom microns surr!? Jo jag gör så, i need food!


Om kvinnor kontrollerade världen

If women controlled the world...





















A real friend

A Real Friend Is Like A Good Bra...

- Hard to Find
- Supportive
- Comfortable
- Always Lifts You Up
- Never Lets You Down or Leaves You Hanging

- And Is Always Close To Your Heart






















Att vara man


DET MÅSTE VARA UNDERBART ATT VARA MAN...

En femdagars semester innebär en liten, nätt övernattningsväska.

Ett telefonsamtal tar i genomsnitt 30 sekunder.

Köer till herrtoaletten förekommer inte.

Alla ens orgasmer är äkta.

Du behöver inte bära runt på en väska med saker du i realiteten inte
har någon nytta av.

Du kan gå på toaletten själv och behöver inte tre personer som skall
följa med och stötta dig.

Du kan vara duschad och färdig på 2 minuter.

Genom att samla all disk och göra en kraftansträngning en gång var
tredje vecka sparar du både tid och pengar.

Förberedelserna inför ditt eget bröllop ordnar sig utan din egen
inblandning.

Om någon glömmer att bjuda dig till någonting betyder det att de glömt
att bjuda dig; Inte att de hatar dig och de kan dessutom fortfarande
vara dina vänner.

Du behöver inte raka dig nedanför halsen.

Inga av dina arbetskamrater kan få dig att gråta.

Du behöver inte krypa upp och lägga dig mot ett hårigt arsle i sängen
varje kväll.

Ingen höjer på ögonbrynen eller tar notis om att du är 37 och
fortfarande singel. Det är inte ens någon som tycker att du måste vara
underlig.

Du kan skriva ditt namn i snön.

Du har ingen biologisk klocka som tickar.

Lite blommor fixar alla problem.

När man fönstershoppar kommer man verkligen hem med ett fönster,

Du behöver inte städa hela huset för att någon skall komma och läsa av
elen.

Du känner aldrig något överhängande behov att stoppa en kompis som
skall gå med någon hem för ett 'one-night-stand'. Tvärt om hjälper du
honom och uppmuntrar honom.

Din bilmekaniker ljuger inte för dig.

Du skiter i att ingen märkt att du klippt dig.

Du kan titta på TV med en kompis i flera timmar utan att säga ett ord
och ändå inte behöva oroa dig om huruvida han är sur på dig.

Hela världen är din personliga pissoar.

Ett humör oavsett vecka.

Samma jobb, mer betalt

Grått hår och rynkor ger dig karaktär och personlighet

Fjärrkontrollen kommer aldrig att tillhöra någon annan än just dig.

För att slippa sjukdomar behöver du inte sitta på huk 20 cm ovanför
ringen när du går på en offentlig toalett.

Människor tittar dig i ögonen och inte på din bröstkorg när du pratar
med dem.

Du har ett normalt och hälsosamt förhållande till din mor.

Om du glömmer att ringa en vän som du lovat ringa kommer inte dina
andra vänner att försöka ta reda på vad du har emot honom.

En vacker dag kommer du att bli gubbsjuk - och du ser fram emot det!

Du måste inte komma ihåg allas födelsedagar och bröllopsdagar,

Livet går vidare, även om man inte har rena lakan.

Att ha ölmage är ett utmärkt skäl till att bära T-shirt.



Champangeflickan

Nu har jag läst ut boken. Boden som jag köpte för två nätter sen på statoil. Boken heter "Champangeflickan" och är defenitivt en av dom bästa böcker jag läst. Den rekomenderar jag verkligen starkt! Den var jäkligt spännande och att det är en sann berättelse gör inte saken mindre intressant. Nu är jag däremot uttråkad och funderar på att inhandla mig en ny bok på statoil. Har dock lite huvudvärk av min intensiv läsning dom senaste dagarna. Kanske dags att fixa nya googels nu höhö.
Nu ska jag hur som haver gå till statoil och inhandla med en caffe latte av märket "emmi". Köpte en sån tidigare ikväll dels för att jag såg en tjej köpa den igår, dels för att den heter "emmi" och Emmi har min mamma kallat mig så länge jag kan minnas. Och inte nog för att den såg god ut, det var den också. Nåja, statoil var det. Godnatt sen då. P.s glöm inte att köpa boken, om inte annat läsa den!

Egen designat

Vaken som vanligt. Dumma jag! Är trött som faan men ändå sitter jag här. Jag måste juh söka hjälp! I need sleeeeeeeep.
Idag har det nväl inte hänt så mkt mer än att jag har varit en förbannat sur tant hela dagen. Tyvärr har det också lyckats gå ut över min omgivning, det vill säga Mattias. Förlåt gubben :( Man blir helt klart knäpp i skallen utan sömn, iaf jag!

Senare på kvällen fick vi faktiskt besök, ochd net var ingen mindre än min la familia ;D Var jätte kul att dom kom förbi och hälsade på :) Dom hade först vart till lule för bror tänkte köpa nå skit. Men skiten visade sig vara skräp haha. (kommer inte exakt ihåg vad han skulle köpa så. Nått med motor iaf haha!)
Efter dom farit satt jag hemma själv och har bara legat och myst på med Myran och kollat film :) Mattias var det enda som saknades. Istället för att gorma på honom hade jag faktiskt kunnat kramas med honom idag, men är man miss monster så är man. Nåja, ny dag imorrn och hoppas på en hel del mys då ;)

Näe nu ska jag kasta skallen i kudden. Kanske få läsa lite mer ur min superbra bok ;D (Har snat läst havla sen igår höhö)
Godnatt sverige!

Mys regn

Sitter vaken av nån dum anledning? Har som sagt sovit tre timmar natten som var och sen vart igång iaf halva dagen. Har dock nå myror i brallan tror jag för jag känner i kroppen att jag inte kan slappna av :/ Har ont i magen som en jag vet inte vad!? Det svider och härjar jag har sig. Maaah! Denna eviga smärta. Tänk skulle den kunna ta slut nån jävla gång! Men man får väl säga som ordspråket, "De positiva med smärta är att man fortfarande vet att man lever".

Har nyss vart ute på sista prommisen med My. Har äntligen fått i lill skruttan lite mat och hon är mkt piggare :) Skönt!
Nu har jag planer på att krypa ner i soffan med mitt gosiga dun täcke, min ny inköpta bok "champange flickan" och knapra i mig lite mini-morötter. Allt detta till ljuden av smattrande regn mot rutan, myyys! Saknar baby dock. Har knappt hunnit kramas alls med han idag :( Men men vi har juh hela livet på oss ;) I love my man! Godnatt sen då sverige!



"Jag trodde inte man kunde känna så här för någon" <3

home again

Då var man hemma i Boden igen. Begav mig juh till Kalix sent sent igår kväll. Hann knappt än komma in genom dörren så får jag ett medelande av ingen mindre än fröken Bertils som löd nått liknande detta. "Tjena, är du hemma i ryssland? Kom ner till grillkåtan i såna fall ;)". Var gode chokad och ringde för att kolla så hon inte drev med mig, men ikket. där nere i grillkåtan satt hon och Elle och grillade korv och melon haha. Lindgren och Dalla höll på att fiska så vi brudar satt och disskutera om allt mellan himmel och jord. Var värre trevligt! :)

Sen hem just efter 3 snåret. Tyvärr var lillebror vaken när jag kom hem så jag fick dåligt samvete och tänkte umgås lite med honom innan jag skulle gå och lägga mig. Bra jobbat Emelie! Inte nog med att jag tog mig i säng vid 5 så somnade jag väl kring 5.30. 08.30 ringde mitt alarm och då var det dags att stiga upp, blä! Har vart på möte och har fått annat lära mig att massera. Så ikväll innan baby ska på jobbet ska jag knåda honom lite och se om jag lyckats lära mig något :)
Nu ska jag krypa ner i soffan och vänta till baby kommer hem igen. Ha det!

Dopad hund

Nu har lill skruttat fått vara hos farbror doktorn. Där hittade dom en stor trä flisa som fastnat mellan två tänder och blivit inflammerade. Plus att hon hade massa tandsten på hörn tänderna. Stackars lill gumman, inte konstigt att hon inte velat äta. Träflisan lyckades hon dock pilla bort själv innan läkaren hade hunnit komma tbx in i rummet. Men nu har hon iaf fått peneclin (stavas?) och ska äta det ett par dagar, så vi hoppas på att hon får bli bra i munnen snart.

Sen vi kom hem har vi bara legat och myst i soffan. My har dock hållt till i min garderob där hon tycks trivas utomordentligt bra :) Har bestämt mig för att åka hem till Kalix ikväll också. Mattias börjar jobba 21 och slutar inte fören 7 imorrn bitti. Och jag har ändå möte imorrn kl 10. Så då kanske man slipper stiga upp före faan. Men om jag lyckas somna "i tid" det är en helt annan femma. Nu ska jag passa på att umgås med baby lite innan han sticker iväg till jobbet. Ha det!


Lilla pyret

Myran ahr blivit ännu sämre och har nu svårt att äta. så jag och Mattias ska fara med henne till veterinären snart. Skriver lite senare om hur det går.

Ännu snyggare

Dagen har varit mkt lugn. Har mest varit trött och sliten efter gårdagen. Har ätit kebab tallrik, sett på film, klippt och färgat håret på baby så nu är han ännu snyggare ;D Sen har det bara vart chill med en massa mys.
Har juh kanske glömt bort att nämna att vi är vovve vakt? Är iaf det till mormors lilla hund my, lr myran som nästan alla säger. Hon är så lugn och snäll, klok om inte annat. Nu har tyvärr sötfröet fått ont i en tand så imorrn måste vi ringa farbror doktorn och se om vi kan få en tid snabb. Vill juh inte att lilla sessan ska behöva gå runt och ha ont :/

Näe nu ska jag faktiskt tvätta fejja, krypa ner i sängen och kramas med min karl. Godnatt sverige!

My love, med sin nya frisyr och nya hårfärg. He looks hot! as always ;) <3

Guldägget

Brapåattuppdatera.se näe kanske inte.
Men nu är jag i alla fall här och tänkte kladda ner lite. Igår vart det till att dricka. Jag och Mattias hade en stor och fet förfest på två personer (han och jag). Lr egentligen hade vi med oss Rutger (en låtsas människa) men efter igår hatar både mattias och jag honom, HAHA! Denna Rutger är nämligen en låtsas människa som vi hade med i vårt poker spel för att det skulle bli lite bättre spel. Rutger synade allt vi gjorde, och tyvärr vann den jäveln på det. Nåja, han spöade mattias, men jag slog iaf rutger ;) Även om det var nära att även jag förlorade hahaha. Nej vi är fullt friska!

Sen var vi iaf ut på Diners. träffade trevligt folk, och en hel del underliga männiksor. Blev bemött av blickar som brände ända in i själen på en. Dock satt jag för det mesta och fnittra och tog det nästan som en komplimang ;) haha. Jisses vilka människor det finns alltså, herregud! Och här sitter man och klagar på Kalix. Nåja, antar att det är så här i alla mindre "städer". Hade iaf trevligt! :)

Idag är man lite halv sliten och känner mest för att ligga i sängen och bara slappa. Tror vi skulle fara och inhandla lite hyr filmer sen. Kanske inhandlar lite gotta och gräver ner oss i sängen? Det röstar då jag ett stort JA för. Näe, nu ska jag ringa bananis och höra vad hon hade på hjärtat. Ha det fint. Cya.


Och juste, för er som inte visste det så är jag juh mörkhårig nu mera ;D



Yeah!

Min underbara älskade pojkvän har varit så gullig och inhandlat mig löshår. Inte nog med det så hade der redan idag dykt upp i postlådan. Glad som ett litet barn på julafton sprättade jag upp paketet. Till min stora besvikelse var det inte mkt hår alls. Jag hade juh räknat med att det skulle räcka till en hel förlängning. Men men man får ta det man har och göra det bästa av situationen. Ska iaf hem till Kalix idag och gräva runt i huset, kanske jag har tur och hittar ett par slingor!? Lång hårig vill jag iaf bli!

Förövrigt firar min mamma och pappa 4 år som gifta idag. Gräättz kära päron! Hoppas ni står ut med varandra ett par år till haha!

Förövrigt vad denna dag ahr att erbjuda lär juh märkas. Funderar på att apnappa med mig Annis till Ryssland, så man får väl se. Nåja, ska kirra sallad nu. Cya

En god natts sömn

Skulle verkligen inte sitta helt fel. Somnade väl kring 6 imorse och sov tills johanna ringde och väckte mig på hennes lunch. Tur var väl det, annars hade man väl legat och blåst på hela dagen. Näe, är faktiskt rätt trött nu och hoppas att det håller i sig så man kanske kan somna i hyffsad tid. Nåja, det återstår att se.
Min största fundering nu är om jag ska orka käka någonting lr om min mage klarar av att vänta tills imorrn!? Men min mage svider just nu. Pga av att jag är hungrig lr någonting annat vet jag faktiskt inte. Hur som haver tänkte jag tillbringa lite tid med Mattias innan han somnar (vilket han lär göra snart). Så tills vidare har jag inte annat än godnatt att säga. Cya

Nytt och fräscht!

Som ni kanske märker har det skett en liten renovering här i min blogg. Nu har man äntligen en ny och fräsch design ;) Det är ingen mindre än min lilla sockerpulla Annmary som gjort den. Tack snälla sweetheart, är super nöjd! :D
Och som ännu ett tack tänker jag göra lite smyg reklam för henne här på min blogg. Det är nämligen så att hon är med och tävlar om "Veckans blogg" och självklart har jag röstat på henne. Och nu tycker jag att även ni kan göra det. Har ni inte läst hennes blogg förr så gör det! Där finner ni även länken där vart ni kan rösta på henne. DO IT!




Min karl

Det är med stor stolthet jag kan berätta att min käre pojkvän kan göra två saker samtidigt. Jajemänsan, har till och med lyckats fånga ögonblicket på kort. Han tillagar två rätter på samma gång. Han slutar nog aldrig imponera på mig. Plus att han lyckas få mig mer kär i honom för varje dag som går.
My man, is he-man! ;)

Nu ska jag springa ner i tvättstugan och fixa med den sista tvätten. Sen ska vi nog springa förbi statoil och inhandla lite gotta, för sen blire film ;D Cya.



Over and out
Puss&Peace


Byx lagning

Jahapp, vad fasen gör jag vaken? Jo efter mitt schema lagda statoil besök så var jag dum nog och satte mig här, och fastnade. Jävligt onödigt. Ironiskt nog gick jag hem för att jag vart trött som faan men innan jag hade hunnit passera hem tröskeln så var jag som en trimmad ekorre i skallen. Jippie. Tänkte iaf gå och tvätta bort sminket och krypa ner i sängen. Kanske är någonting bra på tv? Lr kanske inte. Barn programmen börjar väl snart? Fniss.
Näe tänkte vara så där halv snäll och försöka lappa ihop Mattias byxor. Jisses vilken kvinna han har. Näe slut svammlat, sängen nästa. Godnatt/Godmorgon.


Det kittlar i magen när jag tittar på dig när du inte ser

Over and out
Puss&Peace

Chips och strumpor

Nu har man varit och hyrt två filmer, inhandlat gotta och hälsat på baby. Och för första gången på hela sommaren så har jag tagit på mig ett par strumpor. Så nu sitter jag här i min älskade bob marley tröja och mjukis brallor, tsm med ett par varma strumpor. Nice! Nu saknas bara en Mattias brevid mig. Men han jobbar så det blir film maraton för sig själv. Nåja.

För övrigt tänkte jag bara skryta lite på min pojkvän. Han är bäst, och jag är så kär i han så jag har blivit mer knäpp än jag var från början. Han kan verkligen få en att må så bra genom att bara finnas. Jag älskar honom, så otroligt mkt.

Slut på smöret, nu ska chipsen ner i dippen, höhö.


Over and out
Puss&Peace

HEJJA NORGE!

Igår vart det faktiskt inte att sitta hemma själv och dega medans Mattias jobbade. Nej nej, denna gång tog jag tummen ur röven och besökte Angelica. Först var hennes syster också där men for hem lite senare. Sen kom Lina förbi, men hon var inte så länge heller. Sen bar det av till Olivers där vi härjade en hel del haha. Fick några drinkar och jyrade på en hel del. Sen när musiken tystnade begav jag mig till Statoil där min älskade pojkvän stod bakom kassan och såg trött ut. Fick mig en korv i baguett ;D Haha ta det på rätt sätt!
Sen hem, tvätta bort sminket och däcka så skönt i sängen. Var en grymt rolig kväll igår! Mkt lyckad :)


Idag vaknade jag av att Mattias tyckte att jag hade sovit alldeles tillräckligt haha. Upp och hoppa och sen in i duschen. Nu har jag inte hunnit längre än klä på mig. Snart kommer Mattias två och jag har blivit utnämd till dagens kock idag idag och kirra middag till boysen. Hä bli mummah! ;D Näe nu ska jag gå ut och ta mig en röök. Cya.



Over and out
Puss&Peace

Äh va faan

Det här med uppdateringen går fortfarande lite segt som ni kanske märker. Kanske för att jag egentligen inte har så hemskt mkt intressant att skriva. Fast det har jag juh visseligen aldrig!? Nåja, igår vart det film mys återigen. Mest för att försöka hålla Mattias vaken så länge som möjligt så han får vrida om dygnet. Inatt ska han nämligen jobba. Vad jag ska hitta på att roa mig med är fortfarande ännu oklart.

Sitter just nu och undrar när Herr Sundelin har tänkt dyka upp. Tror nämligen det är jag som åker på kock arbetet idag.
Juste har glömt berätta att jag har lekt med mitt hår,..igen. Vart bra tycker jag och Mattias säger att han tycker det är fint. Men det säger han bara kanske!? Haha! Nåja, nu är min stora kris löshår. Jag behöver det verkligen för att jag ska överleva min vardag. Tvii åt kort hår! Aldrig mer ska jag klippa mig kort. NEWWA! Please god give me loong hair again!

Nåja, hur mkt jag än bönar och ber tror jag trots allt inte att gud ger mig mera hår på skallen. Ska gå och gräva ner mig i soffan lr nått. Vart på lite halv snett humör så här för mig själv. "Död åt luder!" Cya.


Over and out
Puss&Peace

Har juh helt glömt bort!

Att berätta att min käre vän Agge har fått en liten tjej i Fredags :D Grattias gumman!
Tindra ska hon heta så vitt jag vet. Söt som socker är lill tjejen! Har hitills bara sett henne på kort men tänkte ta och besöka Agge här nån dag så man får se lill skatten :)
Nu ska jag krypa ner i soffan tsm med min skatt. Blir film mys ikväll igen ;) me love it! Ses!



Over and out
Puss&Peace

Sorry

Nu har jag faan inte uppdaterat på jävligt länge, i know sorry. Men jag har haft fullt upp och vi har knappt varit hemma så. Men nu är vi Äntligen hemma! Kom hem igår för Mattias fick jobba på statoil. Sen var jag värre kreativ, jag städade, diskade och handlade. Skönt att få det bortgjort, var inte vackert här hemma. Men men.
Har juh vart i Ötå lr närmare bestämt i Hedenäset hos Mattias föräldrar. Hart druckit gott, ätit gott och haft det jätte trevligt! Har faktiskt varit grymt roligt! Fick träffa en jäkligt stor del av släkten Sundelin och det var inte annat än trevligt :) Har vart ut på hotellet i Ötå också, träffade massa kompisar och svammlade på en hel del. Kan inte annat säga än att jag har haft en toppen helg :)

Men nu är man hemma och här händer väl inte allt för mkt nytt. Kom förbi en massa folk här tidigare som har spelat poker med Mattias, torr jag bodde vid tvn och såg på "Se upp för dårarna". Sen har vi bara haft kvälls fika och myst på vid tvn. Fortsättningen blir desamma. Tänkte bara ta mig en snabb dusch först. Men nu har jag kladdat ner lite och nu ska jajg försöka uppdatera varje dag igen, så håll utkik :)
Cya!



Over and out
Puss&Peace

MAAAAH!

Sitter nu här och försöker förstå mig på hur fasen jag ansöker om studie lån via csn. Förstår inte tt skvatt! Det enda jag har insett är att om jag skaffar e-legetimation (stavas?) så går allting hundra gånger enklare. Nåja, det fixar sig väl. Ska höra med min smarte far om han kan hjälpa mig imorrn.

Mkt som ska hinnas med imorrn. Hade fasen behövt packa nu också men jag orkar seriöst inte börja med det nu. Hann inte heller tvätta den där maskinen jag hade inplanerat att hinna med. Nåja, jag får skylla mig själv. Har juh iaf kläder så jag klarar mig.

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink på mitt fula face, sen placera mig i min ooooootroligt sköna säng och förhoppningsvis få en god natts sömn utan en massa mardrömmar. Cya.


Over and out
Puss&Peace

I´m sorry, i´m not perfect

I i will never be. But i will always be me and nobody but me.



http://www.youtube.com/watch?v=yWsEJ510fzg

Knyt upp knuten

Min morgon startade tidigt idag, för tidigt. Nåja, hade lovat lillebror att köra honom till Lule så det var bara att agera chaffis. När jag står i köket och dricker vatten så tittar jag ut genom rutan. PANG! säger det mitt i allt och en liten pippi flyger rakt in i fönstret. Bra start på dagen, för pippin alltså. Själv så har jag drömt massa mardrömmar hela natten och sovit skit dåligt. Är hemma i byn nu btw. Åker vidare till Ötå imorrn och ska vara där tills på söndag.
Innan dess måste jag fundera på hur jag ska få upp min knut. För att få runt med den knut jag nu har i magen, kommer sluta med magsår, innan söndag. Jaja.

Nu ska jag snoka runt lite på internet för att försöka hålla mig vaken ett par timmar till, för sen blir det sängen. Är sjukligt trött. Hoppas bara det håller i sig. Cya.

"Samma fotspår efter samma stig"


Over and out
Puss&Peace

Efterfest

Som ni kanske själva kan se så är kl rätt mkt, lr rätt lite, beror på hur man ser det HAHA! Jag och Mike sitter och jyrar på som faan. Har hetsat micke till att dricka så nu sitter han i en fotölj och halv sover. Dom andra grabbsen har somnat för flera timmar sen. Nåja, har iaf det så sjukt bra i sundsvall, vill inte hem!! En helg full med festligheter. Kommer förevigt leva kvar!!

Nu ska vi parta vidare ;DLr jag håller mig nog till vatten.



Over and out
Puss&Peace

Sundsvall

Förlåt för min dåliga uppdatering. Men jag befinner mig just nu i Sundsvall. Bestämde oss igår så vi for. Var ute och drack igår vilket var riktigt härligt. Här är varmt och skönt som faan! Sitter just nu ute på balkongen med solen som skiner på mig, härligt härligt. Snart ska även jag börja dricka. Men först ska jag nog chaffa lite :) Blir att festa idag och imorrn med, det är juh gatufestival här nu så. Blir här tills på måndag tror jag. Vill inte ens åka hem! Till största delen för att jag äntligen har hittat ett ställe i sverige som faktisk kan blanda till en pína colada. MUMS!

Btw, shiit vad folk har börjat läsa min blogg. Måste juh bero på att jag har börjat dela med mig av så otroligt bra tips, t ex om just morötter ;) HAHA! Näe men det är juh kul. Keep it up!

Nu ska jag gå och kladda på lite smink i ansiktet så man kanske vågar sig ut ikväll. Ha det bra people!



Over and out
Puss&Peace

Morötter

Helt seriöst, jag har nu funnit min nya drog. Det bästa av allt är att den är riktigt nyttig. Kan ni gissa?
MORÖTTER! :D Igår hällde jag i mig närmare en liter morots juice, gott som faen! Sen har jag tillägnat denna dag åt att hinka vatten. Hällde upp ett glas cola här i kväll som jag tänkte skulle vara gott. Till min besvikelse började jag må illa och gick och hämtade vatten. Hah! Det kunde man aldrig tro. Hoppas bara det håller i sig.

Knallade till statoil här tidigare och "hängde" med Mattias lite. Tror han är gode less på att jobba stackarn. Nåja, jag inhandlade mig ingenting mindre än mini-morötter då jag till mig stora besvikelse insåg att statoil inte hade morots juice. Fast det hade jag väl mer lr mindre räknat ut, men slutade inte hoppas med tanke på att jag glömde köpa det när jag var på coop och handlade. Typiskt! :( Nåja, mini-morötterna var grymt goda! Jag tror jag håller på att förvandlas till en morots missbrukare haha. Nåja, nyttigt as hell.

Slut på detta förbannade prat om morötter nu. Ska knalla tbx till statoil och surra med Mattias en sväng. Sen ska jag hem och sova. Är grymt trött. Fast det hinner väl gå över.. BLÄ!


Over and out
Puss&Peace


Under tiden,.. Ät en morot vettja ;) HAHAHA!



Lost in Boden

Då var man hemma igen. Hann bli förbannat less på att köra också. Finns nog ingen tråkigare väg att köra än Boden vägen!?! Nåja, jag tog mig fram i den rullande bastun iaf. Baby låg fortfarande och snarka på när jag klev in genom dörren, stackarn är helt slut. Packade upp och sen kröp jag ner i sängen med Mattias så han fick hjälpa mig med öron dropparna. Satan vad det kittlas att hälla dom där förbannade dropparna i örat. Det jävliga är juh att jag klarar inte av att hälla det själv i örat och Mattias jobbar från 7 på kvällen till 7 på morgonen så vem faan ska droppa mig i örat? Nåj, det löser sig.

Nu sitter jag och surrar med mammi i telefonen om allt mellan himmel och jord, det är värre trevligt :) Efter samtalet ska jag passa på att mysa med gubben min innan han sticker iväg och jobbar igen. Nåja, ha det bra. Cya.



Over and out
Puss&Peace

Miss you

Tjalle!
Jag for juh som sagt till Madde och såg film. Vi såg en gammal goding, "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Haha den var lika kul som vanligt. Käkade chips och surrade en hel massa. Var mkt trevligt :)
Tycker jag har vart rätt kreativ idag, hunnit göra en hel del olika saker. Duktigt!
Juste, glömde säga att jag har hunnit klippa min minsta lillebror också, söt ungen!

just nu sitter jag och väntar på en skiva som jag bränner, verkar ta flera år :S Säkert funkar det inte ens. Då får jag fan damp! Nåja, under tiden sitter jag här och häller i mig min tredje morots juice ;D Det blir fasen bara godare och godare juh flera man dricker haha! Har dock ont i magen, men det kommer då inte från morots juicen, nej nej. Denna kära smärta är jag tyvärr allt för bekant med. Hojja.

Näe nu blir det en snabb ryyk. Sen ska jag sova. Är faktiskt riktigt trött! Godnatt Sverige.

Baby, you know! <3

Over and out
Puss&Peace


RSS 2.0