9 månader <3

Jag blir lika chockad varje månad då jag inser att hon kryper närmare och närmare 1 år. Herregud vars tar tiden vägen!?! På riktigt alltså!
Som ni såg i tidigare inlägg så har lilla busfröt börjat klättra lite överallt. Hon har lärt sig att krypa men helst utav allt ålar hon sig fram (det går fortare). Gå stolen klättrar hon snart ut för hon har blivit så stor. Hon älskar mimmi och musse på disney playhouse, se sig själv i spegeln, skrika rakt ut (för att det är kul!?!?) leka med mobiltelefoner och liknande. Hon har börjat bli mer och mer intresserad av andra barn :)

Hon är även hunnit få 5 tänder. De första två (där nere) fick hon när hon var 4 månader och sedan har det vart uppehåll med tänder fram till 8 månaders ålder. Då kom framtänderna och sedan den 3:e tanden där nere.
Hon äter som en häst och sakta men säkert har vi börjat få i henne lite mer vatten i flaska *peppar peppar*. Magen har även hållt sig i skick nu *peppar peppar*!

Annars är hon en gladskit som charmar de flesta och förgyller alla våra dagar. Hon är mitt lyckopiller här i livet. Mammas underbara älskade skatt!

Molly i sin snygga "onepiece" (mamma är knappt avensjuk)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0