Varför...?

Blir jag alltid pigg vid den här tiden? Lr det börjar egentligen vid 22-23 tiden och fortsätter i ett par timmar. Igår hade jag sinnessjukt svårt att sova plus att jag delade säng med en babblande elvisp (läs; en mattias som levde om i sängen och pratade i sömnen), lr ja allt detta gjort han i sömnen. Virrhöna ;)

Jag vet iaf att jag har en tendens att vara vaken försent. Men det blir lätt så då jag sitter med datorn i famnen och tvn i bakrunden. Egentid kallas det och är väldigt skönt att ha mellan varven.
Nu sitter jag och nästan väntar på att Molly ska vakna. Hon har nämligen vaknat till någon gång redan och velat ha tutten (som hon spottar ut hela tiden!). Kanske är vaken till hennes nästa mål? Om jag orkar.

Då måste jag göra någonting vettigt iaf. Kanske gå ut med soporna? Kanske ringa lillebror? Kanske...öööh
Ja, någonting blir det iaf!

Obs, bilden har ingenting med inlägget att göra. Tycker bara den
är så jävla läskig. Faan, inte vågar jag gå ut med soporna nu!?!


Kommentarer
Sofia

Hmmm, får man gissa vad det är för utbildning? ;D Eftersom den kostar så antar jag att det är ngt skönhetsrelaterat, typ hår/smink/naglar. Jävligt elakt att allt annat är gratis förutom de utbildningar jag skulle vilja gå. :P Och eftersom det bara är någon vecka så faller väl frisörutbildning bort, åtminstone om du inte tänkt hatta iväg till Sthlm. :) Jag chansar på naglar, för den närmsta sminkutbildningen som jag känner till ligger i Umeå. :)

2011-04-07 @ 07:32:34
URL: http://idamariasofia.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0