Gotta, lr?

Bjuder på en film när Molly får äta lite smakis. Hon kan dock inte bestämma sig för om det är bu lr bä haha!
Och nej, kameramannen(kvinnan) är inte full utan har bara många bollar i luften på samma gång, så det ber jag er ha överseende med ;)



Kommentarer
Sofia

Wiho, jag är synsk. :D Eller så ahr jag bara snokat runt på olika skönhetsutbildningar under alldeles för många år. :P I Umeå kan man utbilda sig till make up artist på distans. Låt mig skriva det igen, på distans! Undrar hur bra det går? Min första tanke var att det måste vara en skitutbildning men jag har hört att den ska vara helt okej. Men det beror säkert på hur duktig man är från början. :)



Ja, jag tänkte det. Det är just därför jag satsar på nya mjukisar istället för på någon snygg sommarklänning som annars skulle vara trevligt att promenera hem från bb med. ;) Synd att man inte blir fit på en gång, fast ja om man inte var fit innan så blir man det ju aldrig utan jobb. :P Jag har ett par jeans jag hade för ett par år sen som jag knappt fick över rumpan innan jag blev gravid, stänga dem kunde jag absolut inte. DE JEANSEN SKA JAG HA NÄSTA SOMMAR! :) Haha

2011-04-08 @ 09:11:45
URL: http://idamariasofia.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0