Men dra nu!

Jävlar vad jag hade fått läsare i mndags mitt i allt haha!? Kanske beror på flytten. Dont knooow.
Nåja, nu sitter jag i ny laggen och filosoferar för mig själv. Skulle egentligen behöva göra tusen saker men det orkar jag inte, inte just nu iaf ;P Har faktiskt vart duktig och bakat kladdkaka, lr den är visseligen i ugnen än så kan juh inte direkt uttala mig om den duger ens!? Väntar lite besök snart så tänkte glänsa lite genom att ha nybakt hemma ;)

Förövrigt händer i så mkt just nu. Som ni förstår själv har vi haft fullt upp med flytten och jag har inte kunnat blogga något. Lär väl kanske vara segt så här lite i början innan vi får nån ordning. Dock lär det ta ett tag. bläää...
Ska juh få nya tapeter i tv och sov rummet, sen har vi juh beställt en soffa, tv-bänk, tv-rums bord. Sen ska vi köpa ny sängram och kanske nytt köksbord + stolar. Faan vad fint vi kommer få det! :D Synd bara att det känns så långt borta. Nåja, nu har vi ny lagg och hitills trivs jag som fisken i vattnet :) Ska lura hit mina kära vänner allt eftersom vi får det mera hemtrevligt [läs städat] haha.

Jajuste, Myan har blivit kär i vår granne Milton. Dom är så söööta tsm. Dock tycker Mattias att den hunden är ful haha. Jag tycker fulsöt ;) Dom skulle dock helt kart få fula "barn" tsm haha! Ska se om jag hittar någon bild på rasen så kan jag lägga in sen. nu måste jag dock plocka ut kladdisarna ur ugnen ;) Cya!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0