En sleeten söndag

Vaknade kring halv två idag och hade seriösa planer på att stanna i sängen hela dagen. Mattias stackarn har stigit upp efter att endast ha sovit 4 timmar, sen iväg och jobba. Så det där med sängen lät lockande. Men då ringde Schmakki så ja surrade med han i nästan en timme. Sen beslöt jag mig för att stiga upp. Tog tummen ur aslet och städade hela lägenheten. Var till och med och pantade alla tom burkar. I flera timmar höll jag på. Men nu är här fint plus att det luktar gott, imorrn får vi juh nämligen fin främmande :)

Kvällen har gått till god mat och lite snabb mys framför tvn. Sen klippte jag baby och stackarn somnade flera gånger (medans jag klippte honom!) Det är faktiskt inte en helt enkel match att klippa någon vars huvud rullar omkring lite när det vill, haha. Stackars söt hjärtat! Nu sover han iaf som en klubbad säl :)
Konstigt nog är faktiskt jag också väldigt trött, vilket är konstigt med tanke på hur jävla länge jag sovit idag. Men men, det är skönt att sova, plus att jag älskar när det regnar :D Då sover man som ett litet barn ;)

Btw, vart en lyckad kväll igår. Hann se lite av drängarna och skaka lite på rumpan. Sen fick jag höra en massa positiva saker som gick rakt in i hjärtat dessutom. Bra kväll! :)
Nu ska jag ringa bror och snacka lite siiiit. Sen blire sängen. Godnatt sverige!


Over and out
Puss&Peace


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0